Glass Design logo Deutsch English

 

Általános információ

Viszonteladás

Oktatási rendszer

Art Clay tanfolyamok

Termékek

Használati útmutatók

Irodalom

 

 

 

 


 

 

Art Clay viszonteladói ismertető

Cégünk az Art Clay Silver alapanyagok kizárólagos importőre Magyarországon.

Az Art Clay Silver gyurma egy nagyon sokoldalú alapanyag. A termék hobbi szintű felhasználása egyre népszerűbb, hiszen nagyon egyszerű, ezáltal nem csupán a professzionális felhasználóknak (ötvösök, szobrászok) nyújt tágabb technikai lehetőséget.

Célunk, hogy a világ többi országában működő Art Clay oktatói és forgalmazói rendszeréhez hasonlóan Magyarországon is kiépüljön egy hálózat.

Örömmel vennénk tehát mind hobbi-boltok, mind műhelyek-oktatók jelentkezését, hogy viszonteladói hálózatunkban az
Art Clay Silver termékcsalád népszerűsítésében, forgalmazásában részt vegyenek.

Tapasztalatunk szerint a forgalmazás legsikeresebb módja, ha tanfolyamos oktatás lehetőségével összekötődik. Forgalmazó hobbiboltoknak, kézműves műhelyeknek több lehetősége is van a foglalkozásokra: Kitanulhatják saját maguk a termék oktatásához szükséges technikákat, illetve mi az Önök helyszínén, az Önök szervezésében szívesen tartunk tanfolyamot.

Fontos, hogy mindenki megfelelő információt kaphasson az anyag használatáról mielőtt belekezd első ezüstgyurmás munkájának kivitelezésébe.

Ha érdekel az ezüst gyurma forgalmazása, vagy műhelyként oktatással foglalkoznál, esetleg mindkettő, örömmel vesszük jelentkezésedet.
 

Legyél része Te is a hálózatunknak!