Glass Design logo Deutsch English

 

Általános információ

Viszonteladás

Oktatási rendszer

Art Clay tanfolyamok

Termékek

Használati útmutatók

Irodalom

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Art Clay kurzusok ismertetője

Cégünk az Art Clay Silver alapanyagok kizárólagos importőre Magyarországon. A japán gyártó cég által előírt rendszerben oktatjuk az Art Clay Silver termékek használatát, azzal a céllal, hogy mindenki korrekt, jó színvonalú oktatásban részesülhessen, s nem utolsó sorban azért, hogy az oktatók megfelelő technikai tudásszinttel rendelkezzenek.

Az Art Clay Silver gyurma egy nagyon sokoldalú alapanyag. Nem csupán a professzionális felhasználóknak (ötvösök, szobrászok) nyújt tágabb technikai lehetőséget, a hobbi szintű felhasználása is egyszerű. Mindemellett fontos, hogy mindenki megfelelő információt kaphasson az anyag használatával kapcsolatban mielőtt belekezd első ezüstgyurmás munkájának kivitelezésébe. Nem mindig egyszerű dolog a tárgyak égetése sem (különösen, ha üveggel kombináltak).

Ilyen betekintésre adnak alkalmat a pár órás (délutáni) illetve az ennél több információt nyújtó egy napos tanfolyamaink.

Célunk, hogy a világ többi országában működő, Art Clay oktatói és forgalmazói rendszerhez hasonlóan Magyarországon is kiépüljön egy hálózat. Azoknak, akik szeretnének a hobbi szintű tudásnál kicsit magasabb szintre eljutni az ezüstékszer készítése terén, illetve azoknak, akik Art Clay  tanfolyamok tartásával esetleg forgalmazással szeretnének bármilyen szinten foglalkozni a Level I., majd a Level II.  kurzus  a megfelelő képzés.

Level I.

Ezen a tanfolyamon célunk, hogy az előírt ékszerek elkészítése során -a tervezés itt kissé háttérbe szorul, hisz „készen” kapott program alapján dolgozunk- a különböző alap technikákat elsajátítsák a résztvevők. A két (vagy adott esetben
három) nap alatt 6 tárgyat készítenek a résztvevők. Nagyon intenzív programról van szó (különösen a két napba sűrített Level I.-nél, ahol néhány munkafolyamatot otthon kell majd pótolnia a résztvevőknek az oktató útmutatásai alapján).

Az ár az alapanyagok mellet tartalmazza egy alap szerszámkészletnek az árát is.

A tanfolyam résztvevői a későbbiekben 15% kedvezményben részesülnek az Art Clay termékek árából. Amennyiben némi gyakorlattal elkészítenek 3 db előírásnak megfelelő vizsgatárgyat, és benyújtják azokat elbírálásra a
Glass
Design KFT-hez (vagy egyenesen Japánba az Aida céghez), elnyerhetik az un. Art Clay Teacher címet, mely feljogosít az Art Clay technikákkal tanfolyamok tartására.  (a 15% kedvezményük alapján, saját megtartott tanfolyamaikon forgalmazott termékeken is kereshetnek.)

Azoknál a résztvevőknél akik egy egynapos tanfolyam után döntenek a részvétel mellett a már elkészített munkákat, illetve napot beszámítjuk a Level I. tanfolyam díjába, csak a különbséget kell fizetniük, kivéve természetesen, ha még egyszer jelen kívánnak lenni a kezdésen. Amennyiben a résztvevők már előre megvásároltak szerszámokat azok értékét becserélhetik más szerszámokra, illetve alapanyagokra.

                                                                                                                         tovább a Level I tanfolyamhoz>>
 

Level II.

A Level I. elvégzése után, azoknak akik még magasabb szintű tudásra vágynak, lehetőségük van Level II. tanfolyamon való részvételre.  Ezen a kurzuson 6 tárgyat készítenek a résztvevők, megtanulnak újabb technikákat és a még finomabb kidolgozás a cél. A készség szintre fejlesztett Art Clay formázás és a professzionális kidolgozás eredményeképp tökéletes ékszerek születhetnek. A Level II. tanfolyam elvégzése után megszerezhető az Art Clay Senior Teacher cím, mely Level I. és Level II. tanfolyamok tartására is jogosít. A Level II.-t végzettek 20% kedvezményben részesülnek Art Clay termékek vásárlásakor.

A tanfolyamot végzettekkel szeretnénk egy amolyan klubbot létrehozni, ahol bizonyos időközönként megvitathatnánk az Art Clay-t érintő újdonságokat, tapasztalatokat, ötleteket.

A Level II. tanfolyam ára tartalmazza az alapanyagokat.

<<vissza az oldal tetejére                                                                                tovább a Level II tanfolyamokhoz>>